Arkiv respirato -

dagens visdomsord.

winne the pooh låter som we need to poo.
just sayin'

Foedris

 

FOEDERIS from Rebecka Adin on Vimeo.

Film från i höstas av mig, Rebecka och Lina. 
- Upplösningen är kass, sorry för det. -


du är som ånga.

Molnmannen, detta fantastiska skapande. 
Får mig nästan tillbaka till "sago stunden" de visade på tv när man var 8bast och gör det helt enkelt ganska okej med sömnlösa nätter trotts att skolan är igång imorgon och morgontidningen nyss damp in via brevinkastet. 
Och efter ett lov med massa möten, händelser och agerande väntar nu doser av ännu mer. Jag har även bestämt mig att efter vernissagen den 7 mars så tar jag nog tag i målandet igen. Förhoppningsvis resulterar det att alla mina halvklara projekt kommer bli klara. Har jag riktigt tur kanske jag till och med börjar skriva på mina noveller igen.. Men då behövs det nog riktig tur. 
 
 
 
Nu när jag ändå är igång kan jag passa på att meddela att jag donerat följande tavlor till välgörenhet och de kommer auktioneras ut om någon månad. Så himla kul. 
 
 

HC-CP

Ibland börjar jag under om jag är handlingsförlamad, 
jag har ett huvud fullt av idéer, ett rum fullt av möjligheter men trotts detta så gör jag sällan saker "bara för att". De flesta kreativa utförandena förtillfället blir för min del skolarbeten, arbetsprover och sådant man planerat med andra männsikor i åratal. 
 
Jag inspireras av personer så som mina vänner, delar alldelses för mycket bilder på tumblr, lyssnar hutlösa mängder på tankesmedjan och vill nog egentligen bara ha vår så jag kan hoppa i mina creepers och lägga undan vinterjackan. 

fina saker.

Finaste tumblrn:
KLUBB8Finaste Videon:
 

 

Finaste mannen:

 


utställningsdax.Det börjar bli dags att knyta ihop säcken och bli klar med projektarbetet så idag åkte mor och jag med liten syster till IKEA för att införskaffa ramar. 
Jag är så himla taggad på att få ställa ut mina foton så det är helt sjukt... 

untitled.

 

Untitled from Humle Rosenkvist on Vimeo.