Rövarlekar.

Lediga dagar är nu mera dagar som försöks fyllas med socialt umgänge då det lätt blir en brist på det när man arbetar. 
 
I måndags kväll busade jag runder med underbara Maja och köpte en iphone av en snubbe från blocket. Jag var något skeptisk och har kritiskt hanterat den.
Så de senaste dagarna har jag skaffat både instagram och vine, försökt få igång telefonen som i övrigt funkar helt perfekt förutom att den kan ansluta till alla nätverk för utom det vi har hemma. YES! 
 
Onsdags besökte mor, ellen och jag Köpenhamn vilket även inkluderar vår fantastsika morbror. Strosade runder i secondhand butikerna på norrebro och käkade falafell, tog en sväng inom weekday och COS för att checka rean och bara hade det allmänt underbart. 
Vi snackade om Snowden och om framtida kreativa idéer. 
Notera benen vid huset till höger. 
 
 
I går dracks det öl på en nerklottrad bar, tog bussen till en by, med ett föräldrafritt hem. Vi missa sista bussen och snackade om livet, andras liv och hur saker och ting är - när dom är som dom är. 
Sedan lekte vi rövare, var vakna till sex, kollade evil dead, såg morgonsolen krypa fram och somnade rätt hårt fast vi sagt att vi skulle dygna. Så med fyra timmars sömn, några pantade brukar senare och att ha sprungit på finaste Anna-Carin tog jag bussen hem. 
 
 
Imorgon ska Emily, Maja & jag på utflykt. 
Det ryktas knytlunch i Hjärup och jag har därför försökt baka sjukaste fiberbullarna för att slänga ihop grymmaste subsen. Vi får se hur det blir med den saken då mina skills i bakning är likt nattens sömn, bristande. 
 
 
Förövrigt har jag sprungit på den mysigaste spellistan jag skådat, lyssna här
Puss på er.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0