en virusinfektion.

Jag har legat hemma med en virusinfektion i halsen sedan onsdags. Då jag knappt orkar ta mig till köket kommer jag inte många meter från mitt rum vilket kanske säger lite om hur bra jag mår.
Detta har i sin tur resulterat att mitt liv mest består av sömn, slösurfande, pandoil och en hel del flädersaft ger en hel del tid till tänkande vare sig man vill eller inte.
 
Precis som många andra kids tog jag studenten för två veckor sedan och allt var vilt och vackert.
Veckan där efter började jag jobba och livet blev allt annat än vilt och galet. Det jag upplever av vuxenvärlden är att om jag ska sitta av 9h om dagen i någon lokal 4-6dagar i veckan hela mitt liv så är det fan inte värt att leva.
 
Någonting som också slagit mig de senaste dagarna är att jag har inga rutiner i mitt liv längre, jag har inga krav, inga precisa scheman och jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv.
Inte heller har jag några klasskompisar, vilket i sig är en ännu konstigare tanke och det är nog denna som gör mitt liv jobbigast.
Visst har jag vänner, men inget crew. Så nu är jag flocklös på alla vis.
Kanske är det något jag väljer då jag inte är sugen på att knarka bort mitt liv, inte heller supa, vad värre är att jag inte heller vill springa runder i high heels och tala om prada och dansa i push up.
 
Jag vill bara njuta.
Vakna upp i vita rum och fluffiga täcken, ta en bräs och skratta, njuta i solen till en perfekt kopp kaffe och möta kreativa personer.
Jag vill besöka röda kvarn, se mer teater och jag vill oftare ta mig till stadens loppis.
Jag vill ligga på gröna soliga ängar och höra fåglarna kvittra och då och då vill jag dansa till gryningen i mina silvriga tights med människor som njuter.
 
Men kanske, har jag för höga krav på livet. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0