Arkiv respirato -

Anita Mortuary.

Efter att ha beskådat Raven har jag mer eller mindre blivit hooked på transor. Dom är så himla söta och minst sagt kreativa till max.
Personligen säger jag ja tack till mer sådant i lilla landet lagom. 

Och nu kommer man över det här:  
JA JA JA JA JA, 
Transor. MUMs. 
The Knife. MuMS. 
Till sammans, nästa ännu bättre. 
Fy fan vad det är fint!

pälspasset.

 
Idag sattes betygen och de sista lektionerna fördrevs, vilket för min del innbär att skolan är inofficielt slut och nu är det bara självaste studenten kvar.
Dessutom hade vi sol, kan det bli mycket bättre?  
Dagen fördrevs med söta Elsa. Vi käkade kanelbullar på taket till ödehuset, solade diskret utan tröja till solen gick i moln. Gömde oss för fiskmåsar, sprang runder till Of Montreal och dansade. Låssades att vi var out of our minds och drack hutlösa mängder te. 

Jag har förövrigt börjat på engångskamera nummer två och bör väll snart slänga upp berlin part 2. 
AFK.

Pojkar.

 
Coola pojkar på skolan,
gjord av annan cool pojke från skolan. 

Berlin, part 1.

Vi chillade i gröna parket, kände lukten av syrener och hörde fågelkvitter vart vi än vände oss.

Under tiden vi secondhand letade uppe i Prenzlauer Berg hittade vi världens sötaste bostadshus, Tuntenhaus.

I en rutten fotoautomat i Kreuzberg chillade vi med frukost, vitt bröd + energidricka.

En vacker natt bland galna tyskar, många svenskar och lite annat folk dansade vi runder till The Knife, älskade syskonen Dreijer och beskådade gitterkläder och fräna ljus.
 

gårdagens teknik och media.

Trillade hem från Berlin i söndags och ska ge er en tur om det när mina bilder är framkallade.
Idag fick Anna och jag igång den där gamla imac 2000 datorn som stått och samlat damm i min garderob i så många år. Den dånar och surrar, har ca 5gb i minne och jag förstår knapt hur den funkar då den är så old school  (min ovana vid mac kan också spegla in) men sen och andra sidan så är den rosa och har matchande tangentbord och mus vilket får det att vara rätt ok ändå. 
 
 

felbokningar mot främmande länder.

Imorgon åker jag å Bettan till berlin. Allting har gått som smort. 
Biljetter till The Knife är fixade, bussen bokad, boende fixat... men just det, bussen är felbokad? Och självklart är växlen stängd och ingen svarar på mejl.
Så imorgon ska vi på okänt sätt försöka fjäska oss in på en fullbokad buss om inte detta funkar får vi helt enkelt ta ett sista minuten plan.  Sen hur vi tar oss hem, det vet vi inte riktigt det heller men hem kommer man alltid. 
 

80s weed.

 
Ännu mer studioproduktion med 80s feeling och Axel.
Dagens i övrigt solskens njut, glasskrängande, kaffedrickande, pojkhittande, bästavän snack och barn som sjunger.
 
 
Och just det, någon hade försökt röka gräs i parken. Bildligt talat. Lustiga typer. 

stora skjortor och äckliga tröjor.

Dagens enda lektion bestod av studioproduktion, något som jag fann förvånandsvärt kul. Intrasslad i medningar som "kamera 1, mer skärpa!" eller "okej, kamera 3, NU" satt vi och skrattade rätt grovt medans de i tvrutan tänkta på annat eller
fulade runder. 
Här en bild Axel tog på mig från produktionsrummet, lätt frånvarande i en något förstor skjorta. 

 
Dessutom har jag äntligen gjort klart pizzavideon, HURREY! 
Här i hyreshusets genensamma torkrum iklädd den där t-shirten jag färgar håret i fast nu bak och fram för att den ska se ännu äckligare ut har jag i mer eller mindre panik halsat en pizza på 4minuter samtidigt som jag suttit i skräck för att någon ska komma in då fotsteg ekade från utsidan. 
 

HEY RIOT GRRRL?

Veckorna rullar på och studenten närmar sig med stormsteg sägs det, på sätt och vis är jag inte alls redo så jag försöker hinna med så mycket jag bara kan under dagarna. Trotts detta får jag inte gjort något av allt det där som jag borde. Ex. spänna upp den där duken i skolan eller spela in den där scenen då jag kränger pizza, inte heller har jag textat den där minutfilmen jag gjorde för hundra år sedan. Detta blir saker som enligt kalendern är gjorda men om man tar en närmare titt i verkligheten är dem inte alls det. Tyvärr sprider sig en viss stress inom mig. 
 
Det fina med allt det ogjorda är att jag gör andra saker istället, så nu har jag klippt lugg, sett insatstyrkan från ett fönster med breda fönsterbräden och luktat på en pojke. Jag har även slängt en massa slitna strumpor vilket får mina vänner att hurra och köpt världens finaste strumpbyxor (som påminner om universe) på HMs rea. 
 
 
 
I fredags visades min 30.03min långa konstfilm på Too Cute To Puke - Moriskan i Malmö och det känns så himla bra. FY FAN vad jag har slitit sinnet av mig för att få ihop något betydelsefult över 10minuter. Det slutade i alla fall upp med en tolkning av det nordiska TV-utbidet dvs. någon skröna om misserabla tonnåringar, repriser, något om naturen, lite skruttiga hus och så klart, avbrott och jag måste erkänna att jag är otroligt stolt över mig själv.
 
 
De tre fenomenalt fina bilderna är direkt-norpade från deras fotoalbum, se mer HÄR alt. typ digga deras page.  
 
 
Just det, jag hoppade av kulturpiloterna också.