HEY RIOT GRRRL?

Veckorna rullar på och studenten närmar sig med stormsteg sägs det, på sätt och vis är jag inte alls redo så jag försöker hinna med så mycket jag bara kan under dagarna. Trotts detta får jag inte gjort något av allt det där som jag borde. Ex. spänna upp den där duken i skolan eller spela in den där scenen då jag kränger pizza, inte heller har jag textat den där minutfilmen jag gjorde för hundra år sedan. Detta blir saker som enligt kalendern är gjorda men om man tar en närmare titt i verkligheten är dem inte alls det. Tyvärr sprider sig en viss stress inom mig. 
 
Det fina med allt det ogjorda är att jag gör andra saker istället, så nu har jag klippt lugg, sett insatstyrkan från ett fönster med breda fönsterbräden och luktat på en pojke. Jag har även slängt en massa slitna strumpor vilket får mina vänner att hurra och köpt världens finaste strumpbyxor (som påminner om universe) på HMs rea. 
 
 
 
I fredags visades min 30.03min långa konstfilm på Too Cute To Puke - Moriskan i Malmö och det känns så himla bra. FY FAN vad jag har slitit sinnet av mig för att få ihop något betydelsefult över 10minuter. Det slutade i alla fall upp med en tolkning av det nordiska TV-utbidet dvs. någon skröna om misserabla tonnåringar, repriser, något om naturen, lite skruttiga hus och så klart, avbrott och jag måste erkänna att jag är otroligt stolt över mig själv.
 
 
De tre fenomenalt fina bilderna är direkt-norpade från deras fotoalbum, se mer HÄR alt. typ digga deras page.  
 
 
Just det, jag hoppade av kulturpiloterna också. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0